Logo-One-Power-Zoom-1.png
Penilaian Pelanggan: 4.88 / 5.00
4.7/5

Tunai Penghantaran dan Penghantaran Percuma

Lensa Lulus yang menyesuaikan diri dengan Teknologi Anti-Reflektif dan Pengijazahan Berubah-ubah

PAIR cermin mata, dengan semua graduasi yang anda perlukan, anda tidak lagi perlu menukar cermin mata, anda boleh menggunakan hanya satu pasangan walaupun anda mempunyai graduasi yang berbeza setiap mata..

Perhatian! L’Tawaran 1 Pasang pada Hanya 129 MYR dengan Penghantaran dalam 48 Jam dan Pembayaran untuk Penghantaran Tamat Hari Ini 12/04/2024

Harga Bermula

258 MYR

Tawaran 50% 129 MYR

AUTOFOKUS

TIDAK BOLEH DIPECAHKAN

ROD FLEKSIBEL

UNISEKS

BAGAIMANA MEREKA BERFUNGSI

Anda hanya perlu memakai SATU POWER ZOOM GLASSES anda dan mata anda akan secara spontan dan secara automatik mencari tumpuan yang ideal berdasarkan apa yang anda lihat.

Anda akan 100% dilindungi dari sinar matahari dan UV dan kemudian anda boleh membaca buku yang bagus di pantai, menggunakannya untuk menonton dari jauh atau kerana anda letih. Ini adalah Teknologi Flex Focus Optics revolusioner, juga sesuai untuk miopia dan astigmatisme

ANDA JUGA BOLEH MENUKARNYA DENGAN KELUARGA ANDA

Tidak kira berapa darjah mata anda. Terima kasih kepada ciri-ciri penyesuaian diri, lensa diselaraskan mengikut apa yang anda lihat dan boleh digunakan oleh semua orang.

SELESA DAN TAHAN

Ultra-tahan lama, selesa dengan gaya! – Dibuat dengan bahan berkualiti tinggi, mereka mempunyai reka bentuk bergaya yang sesuai untuk wanita dan lelaki!

Presentazione-1-1__1_-removebg-preview.png

SEPASANG CERMIN MATA YANG UNIK DAN REVOLUSIONER YANG BOLEH ANDA GUNAKAN UNTUK MELIHAT DARI JARAK JAUH ATAU DARI DEKAT, UNTUK MEMBACA AKHBAR DARI DEKAT, MENGGUNAKAN TELEFON BIMBIT ANDA, MENULIS DI KOMPUTER ATAU MEMBACA BUKU YANG MENGAWAL DIRI SENDIRI! INI ADALAH REVOLUSI!!
Kami mengesyorkan mengambil kesempatan daripada Tawaran Pelancaran yang pengeluar telah disediakan hanya untuk pelanggan kami:

Tawaran Terhad 1 pada Tawaran

129 MYR

258 MYR

Tunai Penghantaran dan Penghantaran Percuma

SESUAI UNTUK SEBARANG MAJLIS

BACA BUKU

MENONTON TV

BENANG JARUM

BACA RISALAH UBAT

BAHAN YANG TIDAK DAPAT DIPECAHKAN DI MANA IA DIBUAT MENJADIKAN MEREKA TAHAN SUPER

Anda tidak perlu takut lagi, bahawa mereka akan pecah kerana jatuh secara tidak sengaja. Batang, sebaliknya, sangat fleksibel, menyesuaikan diri dengan wajah anda dengan selesa dan tanpa masalah.

Zum Satu Kuasa: Unisex dan bergaya

Adakah anda mahukan sepasang cermin mata yang sesuai setiap kali penglihatan anda bertambah buruk atau bertambah baik, tanpa perlu menjalani ujian mata yang mahal? Adakah anda mahukan cermin mata bergaya yang sesuai dengan anda dan ahli keluarga anda tanpa masalah?

Kemudian satu zoom kuasa adalah untuk anda! Dan dengan promo super 2 × 1 semua orang akan mempunyai sepasang gelas mereka sendiri!

Pelanggan kami tidak boleh salah...

4,783 Ulasan Pelanggan

5 Bintang

4 Bintang

3 Bintang

2 Bintang

1 Bintang

Filias A.
Filias A.
Leggi Tutto
““Produk hebat. Saya tidak dapat melihat perkara dengan baik dari jauh tetapi dengan ini saya dapat melihat semua yang saya mahu lihat. Ringan tidak menyebabkan tergelincir berterusan dari hidung bingkai cermin mata. Anda dapat melihatnya dengan baik dan matahari tidak mengganggu saya lagi. Satu-satunya perkara yang buruk ialah mereka tiba agak lewat, tetapi mereka kehilangan mereka.” 🙂 ”
Karl P.
Karl P.
Leggi Tutto
““Saya menyatakan bahawa saya mempunyai 2 darjah dalam satu mata dan 2.50 di mata yang lain tetapi saya mengambilnya dan saya melakukan perkara yang betul! Perkara terbaik ialah anda benar-benar boleh menggunakannya untuk segala-galanya. Mereka mengubah intensiti cahaya dalam cahaya dan anda boleh membaca di bawah sinar matahari tanpa sebarang gangguan. Bagi saya yang sukar membaca dari jarak dekat dan melihat dari jauh mereka benar-benar luar biasa kerana dengan cermin mata saya melakukan segalanya”"
Maria M.
Maria M.
Leggi Tutto
““Tiba hari ini. Pembungkusannya sangat bagus, kelihatan bagus. Mereka yang memakai cermin mata mempunyai masalah, terutamanya pada musim panas... mereka menyelesaikan masalah dan sangat menyenangkan secara estetik. Kualiti bahan kelihatan sangat baik dan begitu juga visi!”!”

BAGAIMANA UNTUK MEMERINTAHKAN

Perintah dengan meninggalkan data dalam borang di bawah

Pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda dan menjawab sebarang pertanyaan

Kami menghantar pesanan anda dalam masa 24 jam dengan kurier ekspres

Anda hanya akan membayar apabila anda menerima pesanan di rumah

Presentazione-1-1__1_-removebg-preview.png

Harga Bermula

258 MYR

Tawaran 50% 129 MYR

✅ UNTUK JAMINAN ANDA ✅

Kami melakukan yang terbaik untuk menyampaikan produk, di mana-mana kawasan, dalam masa 48 jam.

WhatsApp_Image_2022-03-30_at_17.12.57__1_-removebg-preview-1.png
Perhatian! L’Tawaran 1 Pasang pada Hanya 129 MYR dengan Penghantaran dalam 48 Jam dan Pembayaran untuk Penghantaran Tamat Hari Ini 12/04/2024

ISI BORANG UNTUK TEMPAHAN

deliv-icon-copia-3-1-1-3-1.png

Selepas itu, anda akan dihubungi oleh salah seorang Perunding kami yang akan memberi anda bantuan secara percuma

SOALAN KERAP

Biasanya, kurier menyampaikan dalam masa 2-3 hari paling banyak.

Ya, untuk menjamin kemudahan dan keselamatan yang lebih besar, kami menawarkan Pembayaran pada Penghantaran, anda boleh membayar terus kepada kurier apabila ia tiba di rumah anda!

Penghantaran adalah PERCUMA

Sudah tentu! Sekiranya anda belum mengisi borang pesanan dan belum membuat keputusan apa yang perlu dilakukan, dengan mengisinya, salah seorang pengendali kami akan menghubungi anda melalui telefon untuk menjawab semua soalan anda sebelum membeli!

Nel caso avessi già compilato il modulo, ti invitiamo a contattarci alla nostra email.

PERHATIAN: produk yang disyorkan di laman web ini dijual sebagai sekutu, jadi kami bukan pengeluar atau penjual rasmi setiap produk yang boleh anda temui di laman web kami. Oleh itu, untuk sebarang permintaan untuk bayaran balik atau masalah lain dengan produk yang dipesan melalui laman web ini, anda harus selalu merujuk kepada penjual rasmi. Kami masih akan bersedia untuk membantu dan menyokong anda.